Skills

Een totaliteit en variëteit aan diensten.

Van print tot web, van animatie tot krachtig merkbeeld. Door onze ‘skills’ en ruime ervaring kunnen wij voor uw naam en bedrijf een meerwaarde betekenen. In so many ways.

Corporate identity

Een logo of huisstijl nodig? Een (ver)nieuw(end)e corporate? Van firmakaartje tot brochure, van advertentie tot full media-campagne, een nieuwe vorm van verpakking? Wij bieden u alle mogelijkheden aan op printgebied.

Web design

Van minisite tot volledige CMS-gerichte website, waarbij u steeds uw eigen site kan updaten. Via een persoonlijke adminpagina houdt u zelf alles onder controle. U krijgt een volledige ondersteuning van ontwerp tot uiteindelijke realisatie en online plaatsen van uw eigen webstek.

Design is the silent ambassador of your #brand.

Web ads

Via diverse online media kan u uw bedrijf nog meer in de kijker plaatsen. En hierbij kunnen we u een meerwaarde bieden via online web ads. Publiciteit als animated gif of als flash animatie, dat u zowel op diverse websites kan plaatsen, als in digitale mailings. Zelfs als footer in uw mail kan dit een leuke en unieke afsluiter worden.

Persoonlijke creaties

Op zoek naar een uniek geboortekaartje of een stijlvolle huwelijksuitnodiging? Of misschien bent u wel op zoek naar een familieschild, in 3D geprint? Zelfs aan uw eigen naamkaartje besteden wij al onze creatieve tijd om tot een juweeltje te komen!

Beeldmanipulatie & signalisatie

Op zoek naar een merkbeeld voor uw bedrijf? Of wou u van een mooie foto een uniek canvas maken? U wilt meer van uzelf in het straatbeeld zien? Wat dacht u van full-belettering van uw wagenpark, een appartementsgroot zeildoek met uw merkbeeld op, of misschien wel een lichtbak met eigen logo voor uw event? Wij geven uw idee beeld.

Social media

‘Social media’. Een hedendaags woord. Wij maken van uw eigen Facebook, Twitter- of LinkedIn-pagina een uniek pareltje. Aan de hand van een custom made header, een uniek profielbeeld, etc… maken we van uw bedrijfsfanpagina een extra corporatemedium.